lørdag 6. august 2011

Positive ting med å være svangerskapskvalm!

Basert på mine første fire måneder som svangerskapskvalm
  • Du trenger ikke bruke penger på alkohol, men allikevel føle at du har vært med på den beste festen. 
  • Du trenger ikke kaste bort penger på helsestudio da du går ned i vekt hver dag på grunn av herlig muskeltap, og du får magemuskler av fantastiske treningsmetoden "voldelige serieoppkast" . 

  • Man blir reine fashiondivaen uten å løfte en finger! Det er jo sååå mye av moten som matcher den konstante grønnfargen i ansiktet så gamle antrekk blir jo som nye,  lucky me!                                                   
  • Man sparer masse penger på mat da man ikke orker spise noe som helst. Orker man først å spise noe orker man uansett ikke gå i butikken å handle det inn. Snakk om vinn-vinn og superøkonomisk da!
  • Du kan se den samme dvd-filmen igjen og igjen uten at det blir kjedelig da du garantert må sitte med huet i bøtta gjennom store deler av filmen . 
" Espen, det går fint. Du trenger ikke sette på pause, jeg ser den for 14. gang i morgen jeg! "
  • Du slutter å utsette viktige ting. F.eks kommer du deg på det etterlengtede tannlegebesøket du har utsatt i to år. Denne gang ikke for å  bare rense og ta bilder men for å redde alle tennene etter å ha brukt magesyre som munnskyll i flere måneder.  Check! 
  • Endelig får mannen kjørt seg skikkelig på kjøkkenet, i stua, på badet og vaskeriet - SEXY!  Ja , for noen må jo bare vaske hus og klær, ture hunden og ta seg av kidsa ! Ah... digg!  
VASKEEKSPERT: Folk har blitt latere og mange slurver, sier Jon Almaas, som selv sverger til klassisk rengjøring.
Photo: Dagbladet. Jon Almås har skjønt det! 

Har du flere positive ting som har med svangerskapskvalme å gjøre så fyr løs i kommentarfeltet! Alt med graviditet skal jo være så positivt så da prøver vi så godt vi kan : ) God Natt! Marie

6 kommentarer:

Silje sa...

Haha, bra du har galgenhumor! Herlig innlegg:)

Kamilla sa...

Hehe, du ser det positive i det hvertfall :) Kom bare tilfeldig over bloggen din nå, synes den var kjempeinteressant å lese ! :)

Anette L. sa...

Der kom Marie frem :-) Love it!

Aktiv Mamma / Marie sa...

Takk dere : ) Prøver å spre positive vibber så ikke folk bruker min graviditetsopplevelse som prevansjonsmiddel..Innleggenet for noen dager siden kan skremme hvem som helst fra å få barn mener jeg :)
Ha en deilig dag da!

Serine sa...

Knallbra! En helt ny måte å se det på. Nå lo jeg godt. Lykke til med det positive svangerskapet ditt!

Caroline sa...

Jeg har en du kan skrive opp : Du slipper dra i kjedelige selskap du egentlig ikke vil på, men nå kan du late som du er fryktelig lei deg, haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten