søndag 13. november 2011

TIl ( Stjernas ) Pappa

Siden det er helg er du på jobb så vi får ikke overrasket deg med kaffe på sengen, frokost eller kake som er vanlig. Da gjør vi det på den måten vi pleier å kommunisere på når du er på jobb, nemlig via nettet eller telefon.. : ) 
Aller først vil jeg takk for at DU kom inn i livet VÅRT.  EN bedre pappa til Stella kunne jeg aldri ha tenkt meg. Bare at du har tatt deg av Stella på flere dansekonkurranser når jeg har vært  gravid, stilt opp for danseskolen når det trengs selv om du jobber 7 tøffe dager i uken er stort. Det er ingen selvfølge at man er tilstede og stiller opp selv om man er Pappa. DU er best og jeg elsker deg så utrolig høyt.  Det at du nå får en ny datter om knappe 9 uker er også stort og hun er heldig som får oppleve en så snill og varm far som deg. JEG er heldig som får oppleve at hun får deg som far... Anyway.. De siste ordene er fra Stjerna... God farsdag - gleder meg til å se deg i kveld!
Verdens beste dansepappa!

Her kommer noen ord fra datteren din om deg : 

Du er den kuleste, snilleste og mest sjarmerende pappaen i hele verden. Jeg er glad jeg har deg. Det kuleste jeg vet er å gjøre noe hyggelig med deg som å sitte i sofaen å spise godteri og se på film ( så ler hun masse )...

Ingenting er som en pappa som faktisk leker med deg på lekeplassen i stedet for å sitte på benken å se på!! 
Alltid moro å finne på , det var kjempegøy ute i åkeren med deg! 

2 kommentarer:

Siri sa...

Det virker som ekte kjærlighet i huset deres hvertfall!

Anonym sa...

How cute ! Sweet kid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten