lørdag 10. mars 2012

Bæretøy

Jeg ser nå at jeg må få meg et bæretøy.  Jeg har tittet noen av de forskjellige variantene som er og har kommet frem til at jeg vil ha en av de som er listet opp under her. Vil gjerne ha andres erfaringer da dette er nytt for meg. 
  1. Ergo-baby  
  2. Manduca  
  3. Mobywrap 
  4. Meitai 
  5. Maya Wrap
  6. Ellaroo   ( De fleste var
  7. Didymos   (Tre varianter - knotete nettside, men liker produktene og informasjonen på nettsiden). 
  8. Baby K`tan  ( Som Moby Wrap, men enklere å håndtere pga mindre tøy ).
Nr 2, 4, 5 og 8 er foreløpig favoritter.. Muligens Manducaen for den kan jeg trene med uten problemer mens hun sitter oppi, men har lyst på noe mer sjalaktig først. Bæresele kanskje fra hun er en 4-5 måneder.
Kom med deres erfaringer om dere har noen for dette er bare så vanskelig. Aldri brukt så lang tid på å bestemme meg for noe. Tittet på dette hver dag i et par uker nå.. husk at jeg må kunne bevege meg godt med den på.. Jeg sitter ikke så mye stille hvis jeg slipper  : )

Nr .  Ergo Baby
Video: Tidsforbruk ved Manduca, Biúco, Tettinntil Meitai, Elastisk sjal, Beco og Angelpack.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg bruker meitat, ikke prøvd de andre.Veldig fornøyd.

Anette L. sa...

Jeg hadde prøvd de litt i butikken hvis mulig. Ta litt knebøy etc og se hva som kan passe for deg og Elita. Det er en jungel der ute, kan tenke meg at det er veldig individuelt på hva man liker:-)

Anonym sa...

Jeg kjøpte ringslynge, elsastisk sjal, meitai og Manduca da jeg var gravid. Endte opp med å selge alt utenom Manducaen. Den er superenkel å få på seg og veldig behagelig i bruk. Så det er nok lurt å prøve før du kjøper. :-)

Anonym sa...

Eg har vore superfornøgd med manduca, og har brukt den kjempemykje! Anbefales!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten