To varianter av frokostpannekaker med bananer.
- Frokostpannenkaker 1.
- 2 Bananer
- 2 Egg
- 1 Cocosmel
- 2 ss mandelsmør ( lages selv på ti minutter eller kjøp på helsekosten).
- 0,5 dl Blåbær eller bringebær
- 0,5 dl valgfrie, usaltede nøtter.
- Evt. en klype salt (himalaya, havsalt, Lo-salt, seltin )
- Evt litt friske bær til å ha på toppen også.
- Mos bananene og bland sammen med egg, cocosmel, mandelsmør, blåbær, nøtter og evt salt.
- Bruk cocosa til å steke med i en non-stick panne.
Frokostpannenkaker 2.
- 4 egg
- 2 dl mandelmelk
- 1,5ts vaniljepulver/estrakt fra helsekosten.
- 1 dl cocosmel
- 1 ts glutenfri bakepulver
- Cocosa
1.Visp egg og bland inn vanilje og mandelmelk.
2. Ta en egen bolle og bland cocosmel og bakepulver.
3. Sikt over de tørre varene i eggeblandingen.
4. Bland i mandelmelken og visp godt.
Røren blir ganske tykk så etter at den har stått noen minutter, klapp den ut i pannen ( spe evt ut med litt mer mandelmelk hvis det blir alt for tjukt), legg på to-tre skiver med banen på toppen og stek i 2-3 minutter på medium varme.
Enjoy!
Marie : )
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar