Til frokost,lunsj, kvelds eller etter trening..
Jeg elsker når laksen er lettvarmet på egget i denne enkle retten. Smaker så utrolig godt uansett om det er røket laks, salmalaks eller kokt laks!
Wrap:
2 - 3 egg
1 "dæsj" mandelmelk (evt kokosmelk) eller en... "dæsj" fløte for LCHF'ere.
1 liten "dæsj" vann
Fyll:
Laks
Delte cherrytomater
Feta
Paprika
Fremgangsmåte
Eggewrap:
Visp egg, vann og mandelmelk og hell i varm panne.
Fyll:
Fordel tomater,paprika, fisk og til slutt litt fetaost og la så stå på middels varme til du har ønsket konsistens på wrappen.
Spises som en Wrap som du ruller sammen, eller som omelett.. UANSETT- knallgodt med den varme laksen og smeltet feta sammen. Er du sulten av deg lager du to eller spiser det med masse, deilig og grønn salat!
Paleo/ Steinaldermat er anbefalt for folk med bl.a. med Pcos. I hovedsak spiser man rene råvarer, ikke halvfabrikata eller bearbeidet mat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar