lørdag 12. juni 2010

Gratulerer Anette !!

Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anette har stått på den praktiske eksamen i MLT (muskel og leddterapeut utdannelse) på AFPT.Jeg var 100% sikker på at du kom til å klare det , men presset før eksamen er stort så det var nok godt å å bli ferdig med det nå og få det svart på hvitt at du er skikkelig GOD ( på alle måter ) . Du har vært  så utrolig flink til å lese, grundig og interessert! Stolt av deg Anette!!  Ikke noe som går inn det ene øret og ut det andre der i gården- Flinka!!
Det ser ut som du har det veldig bra om dagen og det gleder meg veldig!  For ei "reim" he-he..

Du er en av de få av mine venner ( jada Kristine.. du også hehe )som har spurt meg om råd når det kommer til kosthold og trening og som faktisk har stolt på mine svar og testet det ut. Og fy søren har det virket!!
Det har betydd mye for meg at du stoler såpass på meg : )
Tror ikke jeg kan hjelpe deg så veldig mye mer fremover, du er nå 98 % sunn med en bra utdannelse og ikke minst en killer kropp ( 1% usunn på bursdagsfester og snart 1% usunn på sommerfesten  studio step up ). Fra nå av er det jeg som kommer til deg med kroppen min ( massasje-massasje-massasje mmmmmm...)

Vil samtidig takke for at du har støttet meg og Studio Step Up ( og jentene som trener der ) så mye , setter utrolig pris på det !Så Gratulerer sååå mye , dette fortjente du og jeg er stolt av deg! Stor varm klem en som er veldig glad i deg - Marie : )Legg igjen en gratulasjon til Anette i  kommentarfeltet her da vel !!

6 kommentarer:

Kristine sa...

Gratulerer så utrolig mye Anette :)))) Du er super dyktig :)))))) Kjempe stolt av deg vennen <3

Nine sa...

Gratulerer :) Hurra for deg!!

Katia sa...

Gratulerer så mye Anette! Klem

Anette L sa...

Herregud, nå begynner jeg å sippe igjen :-) Ja, det har vært en uke med mye lesing og ikke minst en følelsesmessig "rollercoaster". Har nå vært ute å nytet en god middag på Nodee og masse god drikke med mine studiekamerater, og det VEL FORTJENT!!! Jeg gleder meg enormt til et samarbeid med Marie hvor hun skal få sine vel fortjent massasjetimer og jeg vil få innholdsrike dager med dans, trening, rehab, kosthold etc etc etc. Jeg gleder meg! Glad i deg og kan ikke få takket deg nok for at du er den du er, og at du stiller opp! klem Anette

Beate sa...

Åååå, så utrolig flink du har vært..

Gratulerer såååååå masse med "seieren"..

Klem

Anonym sa...

Hipp hurra og grattis igjen vennen - du er dyktig.
Jeg skal snart inkassere mine massasjetimer, skal bare ha en liten ferie og gifte meg først : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten