lørdag 28. januar 2012

Vil jeg klare jeg det ?

Om 196 dager så skal jeg gifte meg og det er to ting som står i hodet på meg.... 


1 - Jentene mine.. 
2 - Å komme perfekt inn i brudekjolen til 11. august..


Følelsene mine om dagen koker og jeg klarer ikke sette ord på hvor heldig og rik jeg føler meg med Stjerna og Knøttet rundt meg, men jeg må jo være ærlig.. Jeg har litt over et halvt år på meg å komme i form til bryllupet og dét er ikke lenge. Jeg hadde løyet i bøtter og spann om jeg hadde sagt at jeg ikke bryr meg så mye omhvordan jeg skal se ut den dagen. Brikkene til bryllupet begynner så smått å falle på plass og invitasjoner sendes snart ut, men det viktigste gjenstår.. å fikse denne kroppens forfall!! Neida.. Riktig så ille er det ikke, men det er klart at jeg ønsker å være i mitt livs form den dagen jeg står brud og som PT så ser jeg på det som en selvfølge å få til nettopp dette...
Frodige bruder er flotte, men man bør uansett form og fasong velge en kjole som passer de kurvene man har slik at det blir en behagelig opplevelse å bære kjolen i nesten et døgn. Dersom kjolen ikke passer så er det bare en ting å gjøre ; Mommy & Me!!! 
Dele vekt og mål en dum idé ?? Vil jeg angre...
Jeg vurderer å dele med mine oppturer og nedturer frem til den store dagen i forhold til trening og vektreduksjonen. Dumt ? Unøvendig ? Vet ikke hvor interessant det er for andre å lese, men har allikevel litt lyst.  En liten ekstramotivasjon for å komme i form. For hvor pinlig ville det da ikke være om Mammatrenings-gründeren ikke klarte å få formen tilbake ?
Jeg tenkte være dønn ærlig i prosessen med å få tilbake kroppen min og faktisk legge ut mine mål,  fettprosent, kg muskler, vann,  vekt, bilder og metabolsk alder på veien.. Unødvendig ?  Helt sikkert, men jeg jobber med barseltrening og bør da ikke være redd for å legge dette ut ( selv om jeg må være ærlig og si at jeg synes det er litt skummelt....) . I tillegg så har jeg jo pcos så tenkte legge ut litt råd i forhold til det og vektnedgang samtidig.. Ting går jo ofte litt tregere da, men det er fullt mulig å komme i form.
Ja, ja.. Får se om jeg gjør dette da.. Skal tenke på det til i morgen  for på mandag så er jeg igang med treningen igjen og jeg GLEDER MEG!!

Hva mener du ? Bør jeg gjøre dette eller er det tullete ?

7 kommentarer:

Anonym sa...

kjør på!!!

Karianne sa...

Kjør på, dette klarer du helt fint Marie :)

Gratulerer så mye med jenta :) kjempe søt :)

klem fra Karianne

Marie sa...

Takk, veldig kos å bli mamma igjen :))

Håper alt er bra med deg og Karianne og at du er fin-fin form etter operasjonen.

Anonym sa...

Kjør på Marie!!
Motivasjon for oss alle!

Anonym sa...

Det hadde vært gøy om du gjorde det så kanskje flere slenger seg på. Har du bestemt deg ?

w sa...

Som sagt flere ganger her, KJØR PÅ!!

Anette L. sa...

Selvfølgelig vil du klare det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten