Pizzaen ble ca 0,4 - 0,5 cm tykk på det tykkeste, og jeg tror ikke den bør være tykkere enn det. |
Synes du det er MYE topping? Masse kjøtt og grønnsaker som du blir god og mett av er helt topp! Hvis du ikke spiser melkeprodukter fra ku, så dropper du ost og evt legger på fetabiter de siste fem minuttene av steketiden eller sløyfer det helt.
Bunn
- 2,5 dl mandelmel
- 1 dl cocos meld
- 4 egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ts fiberhusk / kostfiber
- 1 SS kokoskrem ( det hvite kremete laget som flyter øverst på kokosmelken når den nyåpnet).
Lag bunnen først og stek den i 15 min på 175grader, mens du forbereder resten av maten.
Topping del 1- 4-6 champignoner
- 2 strimler bacon ( vet mer om du er veeeeeldig glad i fett).
- 2 Fedd hvitløk
- 4-5 blader
Klipp bakon i biter og stek til det ligger litt fett i pannen. Stek deretter sopp, hakket hvitløk og basilikum sammen baconet. Stek til soppen er gyllenbrun og fin i fargen.
Topping del 2
- 350-400gram karbonadedeig
- 1/2 rødløk
- Klype havsalt
- Nykvernet pepper
Stekes og krydres som normalt.
Topping del 3
- Squash
- 4-5 Cherrytomater
- Frisk paprika
Pizzasaus
- 1 stor tomat
- 1 stor ss Tomatpuré
- 1 SS olivenolje ( eller kokosolje..)
- 1 ts sterk chili ( kan så klart sløyfes. Vår kommer i boks med plastlokk kjøpt i grønnsaksbutikken på Sæther).
- 1 ts Rosmarin ( jeg brukte tørket på glass).
Mos tomaten med stavmikser og rør inn resten av ingrediensene. Blir det ikke nok til å dekke hele pizzaen så ta litt mer tomat og litt puré,
Bare minutter unna pizzaen nå...........
- Smør pizzasaus på pizzaen (jeg smurte helt ut i kantene).
- Dryss over litt ost hvis du vil ha det på. Legg karbonadedeigen på osten og topping to og tre.
- Stekes så i 10-12 minutter på 180grader.
Kanskje ikke den peneste pizzane , men fy søren så god! |
Del gjerne linken :) Flere snasne oppskrifter her.
God natt! Marie
2 kommentarer:
Har du jobbet på Peppes... det hadde jeg ikke trodde Marie ;).
Skal prøves dette her, en mild paleo-diett i hvertfall.
Denne skal prøves i morgen tror jeg.
Legg inn en kommentar