torsdag 26. august 2010

Hvitløksmarinert Kyllingfilet med "Sweet poms"

HAdde herlig besøk av Kristine hvor vi jobbet med vår nye Boot Camp avdeling i Akershus.
Ingen går sultne herifra så da ble litt kyllingkos i hagen etter god jobbinnsats : ) Oppskrift under bildet.


Hvitløksmarinert kyllingfilet : Legg filetet i en ildfastform med rapsolje, en dl vann, litt havsalt og hvitløksbåter i biter. Del en hvitløksbåt og smør inn filetene med disse. Skjær biter av hvitløken og stikk hull i fileten og putt i hvitløksbitene.  La stå midt i ovnen på 225grader i 25-35 minutter avhengig av ovn.

Sweet Pomes : Del opp søtpotet i tykkestrimer. Legg de så på bakepapir og sprut over raps/solsikkeolje og bland bitene slik at de er lett dekket med olje. Strø over litt knust havsalt og legg gjerne litt urter som basilikum, timian osv over for mer smak. Stekes midt i ovnen i 10 -15 minutter i 200 -225 grader avhengig av smak og behag. 

Gratinert Sopp: Hul ut en stor chittake eller champignon. Lag en blanding av Creme fraiche, fetaost (blokk ) sitron, pepper, gressløk og natriumredusert salt. Fyll soppen og strø litt vårløk på toppen. 
La det stå i ovnen i 15 minutter på 200grader.

Da er det bare å nyte maten med godt selskap : )

2 kommentarer:

Serine sa...

Det så godt ut.
Kan man frityrsteke det tror du ? Har du forsøket.

Marie sa...

Frityrsteke ? Ikke i min verden, men det går helt sikkert kjempebra ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten