Ingredisenser
400 g squash
300- 400 g aubergine
2 SS olivenolje
400 g karbonadedeug eller lammekjøtt
1 løk
2/3 fedd hakket hvitløk
3 gulerøtter
Chili etter ønske
1-2 stenger stangselleri
Oregano
100g feta i blokk 1 boks hakkede/hermetiske tomater.
300- 400 g aubergine
2 SS olivenolje
400 g karbonadedeug eller lammekjøtt
1 løk
2/3 fedd hakket hvitløk
3 gulerøtter
Chili etter ønske
1-2 stenger stangselleri
Oregano
100g feta i blokk 1 boks hakkede/hermetiske tomater.
Gresk salat ( Ikke krutonger og saus...)
Rucolla, salat, tomat, oliven, frisk rødløk, fetaost,
Rucolla, salat, tomat, oliven, frisk rødløk, fetaost,
Skjær aubergin og squash i skiver, pensle dem med olivenolje og sprinkle over seltin og litt pepper. Stek det så på bakepapir i 8 - 10 minutter på 200 grader. Hakk løk/hvitløk, og stek det lett sammen med det i oljen sammen med kjøtt , guelrot og selleri. Hell over hakkede tomater og ha oppi krydder. Legg annenhvert lag med skiver av Aubergin / squash og kjøttsausen ( som lasagne). Spre knust feta over retten. Stekes i ca 20 minutter o p200grader ( steketid avhengig av ovn -kan gå noe raskere ).
6 kommentarer:
Dette hørtes utrolig godt ut! Skal prøves når jeg klarer å gape litt mer enn det jeg kan nå :-)
He-He.. du får ta det i stavmikseren da veit du ; )
Den så god ut :-)
Den smaker veldig godt. Prøvde den i går. Takk for gode opprskrifter:-)
DU er unik og jeg er glad for at jeg ble kjent med deg.
Grisegodt!
Jeg fant denne bloggen på "slump" når jeg søkte på mousaka. Laget den nå og det er jo nydelig. Nå kommer mannen snart hjem og regner med han er like enig.
Digg å slenge med en hvit sau da 😂😂😂😂
Legg inn en kommentar